> Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen Provincie Zuid-Holland > Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen Gemeente Rotterdam > Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen Rotterdam


Verstegen Spices And Sauces B.v.


Adres: Giessenweg 62
3044 AM Rotterdam
Koninkrijk der Nederlanden
Telefoon: 010.245 51 00
Fax: 010.462 47 07
Website:
E-Mail: Stuur een E-Mail


Het adres van Verstegen Spices And Sauces B.v. is Giessenweg 62 3044 AM Rotterdam en het bedrijf-entry wordt toegewezen aan de categorie Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen.



Economische data


Sommige SBI 2008 economische gegevens voor deze vermelding in de Rotterdam met belangrijke en interessante feiten.


Classificatie:SBI 2008
Classification Code:1862148911
Activiteit:Bread Crumbs
Aantal werknemers:201 to 500


Openingstijden





Gamiss.com INT

Beoordelingen


Je kunt een overzicht van Verstegen Spices And Sauces B.v. recensie en deel je gedachten en ervaringen.


Kritiek beoordeling

Recensies, beoordelingen en meningen klant Verstegen Spices And Sauces B.v. worden hier vermeld. De vermelde ratings zijn slechts meningen van gebruikers en niet altijd overeen met de waarheid.


Vergelijkbare bedrijven in de omgeving


Hier vergelijkbare Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen inzendingen uit de hele Rotterdam zijn opgenomen.


Abeelstr 87
3329 AC Dordrecht

 078 6162213
 078 6214283

Prolkd 2
2431 AK Noorden

 0172 407047
 0172 407069

Giessenweg 62
3044 AM Rotterdam

 010.245 51 00
 010.462 47 07

Julianaweg 46
3248 AN Melissant

 0187.60 52 00
 0187.60 51 71


Rosewholesale.com INT

Routebeschrijving


Verstegen Spices And Sauces B.v. Routebeschrijving

U kunt de routebeschrijving naar Verstegen Spices And Sauces B.v. in Rotterdam hier te zien.


Vergelijkbare Zoeken




Trefwoorden


Grill spices, Marinades, Meat spices and fish spices, Mixed herbs and spices, Mustard, Ready-to-cook-sauces, Sausage spices, Spices, whole or ground, Vinegar